Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

20 de lei, prețul unic al biletelor la meciul România – Finlanda de pe Național Arena 

FRF a primit aseară târziu vestea bună de la UEFA: România – Finlanda se va juca în cele din urmă cu spectatori, chiar dacă Forul European dictase inițial o suspendare împotriva României pentru comportamentul rasist al spectatorilor la meciul cu Grecia.

Într-o conferință de presă organizată în această dimineațăla Casa Fotbalului, președintele FRF Răzvan Burleanu a explicat strategia Federației înaintea celui mai important meci al actualei campanii de calificări. Prețul biletelor va fi unul unic, de 20 de lei, în timp ce posesorii de bilet virtual în cadrul campaniei Arena Fanilor vor avea acces gratuit.

Toţi cei care şi-au achiziţionat bilete virtuale la meciul cu Finlanda vor beneficia de bilete gratuite la meci. Până mâine la ora 11:00, fiecare deținător de bilet virtual îl va putea schimba cu unul real. Vom anunța procedura ulterior. Pentru că ne dorim ca peste 50 de mii de români să fie alături de națională la acest meci, vom avea un preț unic, cu excepția zonei vip. Prețul unic este 20 de lei, fie că vorbim despre peluze ori tribune. Principiul este primul venit, primul servit.

Biletele se pun în vânzare pe internet și la case. Fiecare suporter care își achiziționează bilete pe internet va trebui să le printeze singur. Am luat decizia în premieră: casa de bilete din Bulevardul Basarabia va fi deschisa non-stop. Toate casele de la stadionul Național Arena vor fi deschise până la ora meciului.

Lansez cu această ocazie un mesaj puternic împotriva rasismului. Cei zece mii de români care și-au achiziționat bilete virtuale sunt dovada clară ca vocea suporterilor e una esențiala. Victoria noastră la UEFA, aceea a faptului că putem juca cu spectatori, este o victorie a fanilor civilizați„, a spus Răzvan Burleanu în conferința de presă organizată la Casa Fotbalului.

Procedura nu s-a încheiat, însă decizia inițială a fost suspendată. Procesul poate dura săptămâni sau luni, mai multe nu știm acum„, a mai spus Burleanu.

Biletele pentru meciul cu Finlanda vor fi disponibile la casele Național Arena începând cu ora 14:00, iar pe site-ul bilete.frf.ro începând cu ora 11. România – Finlanda se dispută joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Adaugă un comentariu