Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Peste 1.300 de rideri mari și mici se pregătesc de aventura La Broaște 

La Broaște

Peste 1.300 de rideri s-au înscris și se pregătesc să ia startul în competiția La Broaște, susținută de BOSCH, în calitate de partener oficial, fiind una dintre cele mai așteptate din calendarul de ciclism Riders Club. Evenimentul a fost reprogramat pentru 26 iunie 2016, din cauza ploilor și a vremii instabile din luna mai. 

Concursul va oferi aventuri pe două roți în mijlocul naturii pentru toate vârstele, cu ture pe trasee atractive desfășurate într-o zonă cu peisaje superbe și cu multe poteci umbroase. La competiție vor avea loc în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate de Răzvan Jugănaru, multiplu campion MTB, și echipa MPG în zona pădurilor Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km și Epic, la care se poate opta fie pentru cursa de 46 km, fie pentru cea de 69 km.

Copiii cu vârste între 5 și 12 ani, însoțiți de părinți, dar și participanții la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii la ora 09:00. Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor lua startul separat începând cu ora 11:30, fără să își facă griji că vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei anterioare.

Toate înscrierile și plățile efectuate pentru concursul La Broaște rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. În cazul în care, concurenții deja înscriși nu și-au ridicat pachetele competiționale, aceștia o vor putea face în zilele de joi, 23 iunie, între orele 14:00 și 20:00, și vineri, 24 iunie, între orele 14:00 și 19:00, de la sediul MPG din București.

În ziua evenimentului, riderii din afara Capitalei își vor putea lua kit-urile de concurs de la punctul de Start, amenajat la Căldărușani, în intervalul orar 07:00-08:00 pentru cei înscriși la traseul Scurt, iar între orele 07:00 și 10:30 pentru ceilalți participanți. Informațiile sunt comunicate atât pe pagina evenimentului cât și pe Facebook Riders Club.

Înscrierile sunt deschise până miercuri, 22 iunie, și se realizează online pe www.ridersclub.ro, pe pagina competiției, iar pentru acces direct click aici.

Adaugă un comentariu